Je handen. Je gebruikt ze elke dag en voor alles. Ze hebben veel te verduren en je kunt maar moeilijk zonder. Daarom mag je ze geregeld goed verwennen en moet je ze goed verzorgen. Ik help je je handen en nagels mooi te houden. 

Klassieke Manicure

Een traditionele behandeling die bestaat uit het verzorgen van de nagels en de huid van de hand. Het effect na deze behandeling is verzorgde
handen en gezonde glanzende nagels. De klassieke manicure bestaat uit het vijlen en/of knippen van de nagels, de verzorging van de nagelriem, eventueel een kleur naar keuze op de nagels en de handen insmeren met een frisse handlotion.

Little Princess

Charmante manicure voor meisjes t/m 16 jaar. De manicure bestaat uit nagels knippen en in vorm vijlen, nagelriemen terugduwen, nagels lakken met een kleur naar keuze en verwend worden met een heerlijk ruikende hydraterende handlotion.

“Even tough girls have pretty nails.”

Manicure De luxe

De luxe manicure is een uitgebreide behandeling voor handen en nagels. Deze manicure bestaat uit het knippen/vijlen van de nagels, de verzorging van de nagelriem, een scrub met handmassage, eventueel een kleur naar keuze, de handen insmeren en masseren met voedende handolie of frisse handlotion.

Nagels lakken

Nagels lakken van handen of voeten bestaat uit nagelriemen terugduwen, nagels vijlen en nagellak opzetten.

Volg mij op...