Waxen is hot! Vrouwen en mannen willen steeds vaker een gladde zachte huid. Terecht stellen ze steeds hogere eisen aan de kwaliteit en duurzaamheid van de behandeling.

Alle Lycon waxen zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen in combinatie met bijenwas. De toevoeging van natuurlijke aromatische oliën zorgt ervoor dat de wax verzorgende eigenschappen heeft en onweerstaanbaar ruikt.

Waarom waxen? 
Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert. Scheren en het gebruik van ontharingscrèmes laten de wortels intact, waardoor uw haar met stoppels terugkomt. Bij waxen blijft het haar gemiddeld 3 tot 5 weken weg. In de tussentijd zijn er geen
hinderlijke stoppels of huidirritaties en komen de haartjes zachter en minder terug. Bovendien verdwijnen de dode huidcellen, wat uw huid heerlijk zacht en glad maakt. Lycon Precision Waxing is geschikt voor vrouwen én mannen!

Tips voor en na de Lycon Precision Wax behandelingen.

Doen:
– Kom afhankelijk van uw haargroei 3 tot 6 weken na uw vorige afspraak terug; het haar moet ten minste 2 mm lang zijn.
– Scrub vanaf 1 week na de behandeling 3 keer per week de huid om deze zacht en glad te houden en ingroeiende haartjes te helpen voorkomen.

Niet doen de eerste 24 uur na het waxen:
– Neem geen heet bad of hete douche.
– Ga niet in de zon of onder de zonnebank liggen.
– Ga niet naar de sauna.
– Blijf uit het zwembad én uit zee.
– Draag geen strakke of niet-ademende kleding.
– Gebruik geen geparfumeerde producten op de huid.
– Gebruik geen bruinende crèmes of crèmes met vettige oliën.

Scheer uw haar nooit tussen je waxafspraken door. Dit verstoort de ontharingscyclus!
Gebruik als u na 24 uur weer in de zon kan, een goed zonnecrème met een hoge beschermingsfactor.
Waxen kan je elke plek op je lichaam. Meest populaire heb ik in prijslijst genoemd. Ook voor plekken die daar niet genoemd zijn, kan ik een aangepaste prijs aanbieden.

Volg mij op...