Wenkbrauwen zijn een van de belangrijkste onderdelen van je gezicht, het zijn opvallende contouren van jouw gezicht en moeten dus sterk, uitgesproken en netjes zijn. Maar ook zeker niet te gemaakt. Vaak is het lastig om zelf mooie wenkbrauwen te creëren, want wat is de juiste vorm, hoeveel en welke haartjes moet je weghalen, wat is de juiste kleur die het beste bij jouw gezicht past en welke make-up kun je daar het beste voor gebruiken? Om jou dit alles uit handen te nemen bied ik de onderstaande behandelingen aan.

Wenkbrauwen Styling

Ik neem de tijd en ben pas tevreden als jij dat ook bent. Ik creëer vollere wenkbrauwen door ze te verven en shapen met wax en/of epileren.
Het belangrijkste is om ze aan te passen bij de natuurlijke vorm van je gezicht. Uiteraard bespreken wij van tevoren het gewenste resultaat.

Waxen of epileren wenkbrauwen

Waxen is een snelle ontharingsmethode om je wenkbrauwen in een zo mooi mogelijke vorm te krijgen. Je geniet van een langdurig resultaat, want de haren worden met wortel en al verwijderd, waardoor haartjes nog dunner terugkomen. Heb je voorkeur voor epileren? Dan dat natuurlijk ook. Daar ben ik wel wat langer mee bezig en het is lastig om ook de allerkleinste donshaartjes te verwijderen.

“Wees bewust dat je wenkbrauwen
n
ooit hetzelfde zijn.
Ze zijn geen tweelingen maar zusjes.”

Verven wenkbrauwen of wimpers

Ik neem de tijd en ben pas tevreden als jij dat ook bent. Ik creëer vollere wenkbrauwen door ze te verven en shapen met wax en/of epileren. Het belangrijkste is om ze aan te passen bij de natuurlijke vorm van je gezicht. Uiteraard bespreken wij van tevoren het gewenste resultaat. De verf op de wimpers blijft gemiddeld 5 weken zitten. De verf wordt strak tegen de huid aangezet, zodat je geen lichte haartjes na de behandeling meer ziet. Bij het verven maak ik gebruik van een speciale wimper en wenkbrauw verf: het nummer 1 merk- Reflectocil®

Lash Lamination & Botox Mask

Dit is een behandeling voor natuurlijke wimpers. Ideaal voor mensen die dikkere, langere en donkere wimpers willen krijgen. De vloeistoffen die gebruikt worden tijdens de behandeling zijn op basis van natuurlijke ingrediënten. Het verschil met andere behandelingen is dat deze methode werkt zonder de wimpers te beschadigen, daarom is deze behandeling iets prijziger dan het wellicht al bekende “wimpers lifting”. In het Botoxmasker dat gebruikt wordt, zitten vitaminen en keratine die je haartjes voeden en gezond houden. Daarnaast worden de wimpers tijdens de behandeling ook gekruld.

Volg mij op...