Een massage geeft de bloedcirculatie een oppepper, bevordert de cel vernieuwing en zorgt ervoor dat afvalstoffen verwijderd worden. Het brengt de spijsvertering in beweging, zodat het proces van opname en afvoer verbeterd wordt. Massage helpt bij het in stand houden van collageenvezels, die de huid zijn elasticiteit en stevigheid geven. Gezichtsmassage zorgt niet alleen voor huidverbetering maar vermindert ook rimpels.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage stimuleert het lichaam, kalmeert en brengt tot rust. Tegelijkertijd zorgt het voor mentale ontspanning. Opgebouwde
spanningen vloeien weg, waardoor u zich weer als herboren voelt. Het tempo en de druk tijdens de ontspanningsmassage liggen lager dan bij een reguliere massage en wordt afgestemd op persoonlijke behoeftes. De ontspanningsmassage heeft niet als doel je dieper gelegen spieren te herstellen, maar werkt in de buitenste huidlagen. Spieren die vastzitten worden losgemaakt, in de pijnlijke spieren treedt verlichting op en spierkracht wordt hersteld.

“Massage:
relax the mind, renew the body &
revive the soul.

Klassieke massage

Heb je af en toe last van stijve, vermoeide, verkrampte, pijnlijke en/of overbelaste spieren? Dan is klassieke massage iets voor jou! Klassieke massage stimuleert de doorbloeding van weefsels en voert afvalstoffen af. Verhardingen, knopen, verkrampingen, stijve spieren en afvalstof ophopingen worden middels enkele stevige massagetechnieken weggemasseerd. De massage zal volledig binnen de comfortzone plaats vinden. Na afloop van de behandeling ervaar je lokale of misschien wel complete ontspanning. Met een redelijk tot goede conditie zal je met één à twee massages van 60 minuten aanmerkelijk verschil ervaren. Dat voelt meteen beter!

Volg mij op...