Bij mijn praktijk kun je terecht voor diverse gezichtsbehandelingen met de laatste technieken. Met extra aandacht behandel ik diverse huidproblemen en -verzorgingen. 

Bio Oxy Infusion

Dit is een zuurstofbehandeling. Een pijnloze behandeling die wordt uitgevoerd om de huid te verjongen. De behandeling is gebaseerd op de hyperbare zuurstoftechnologie, d.m.v. zuurstof onder druk worden actieve ingrediënten diep in de huid afgegeven. Zo wordt de huid gevoed, gehydrateerd en ziet deze er jonger uit. Zuurstofinfusie is een behandeling voor alle huidtypes en leeftijden. Het is een veilige en niet invasieve behandeling die bij veel huidproblemen helpt.

Aquamed Hydra Prime 

Dit is een behandeling met actieve waterstof om onze huid te beschermen tegen vroegtijdige veroudering. De werking van actieve waterstof vermindert de vrije radicalen, welke bijdragen aan vroegtijdige huidveroudering. Het Aquamed hydra prime-apparaat reinigt de huid optimaal en heeft een hydraterend effect.

Fruitzuurpeeling

Een fruitzuurpeeling is een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt. De bovenste huidlaag schilfert waardoor dode huidcellen versnelt worden afgevoerd. Hierdoor zijn de poriën niet meer afgesloten en verstoppen en/of ontsteken talgkliertjes minder snel. Daarnaast heeft fruitzuur ook een ontstekingsremmende werking. Het is daardoor uitermate geschikt voor de behandeling van verschillende vormen van acne. Ook oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid wordt steviger en zichtbaar gladder. Het beste resultaat ontstaat bij een kuur van 3 tot 8 keer.

Microdermabrasie

Dit is een intensieve peeling van het toplaagje van de huid om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt met een microdermabrasie apparaat vacuüm gezogen. Tegelijkertijd worden microkristallen tegen de huid gespoten en worden dode huidcellen verwijderd. De huid is zo beter in staat zijn om werkzame stoffen op te nemen, waardoor ze meer effect hebben op de huid. De huid krijgt daarnaast een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van colageen en elastine. 

Deze behandeling is ook geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. De behandeling is niet geschikt in de lente en zomer omdat door de zon pigmentvlekken kunnen ontstaan. Wil je een langdurig frisse en gladdere huid? Dan adviseer ik een kuur van 5 tot 10 behandelingen.

Cavitatie peeling

Deze behandeling reinigt de huid met behulp van ultrasone golven en micromassage. Een diepe peeling bevrijdt niet alleen de poriën van dode huidcellen, maar ook van mee-eters, talg, bacteriën, make-up resten, gifstoffen en andere onzuiverheden. De peeling is zeer geschikt voor alle huidtypen. Alleen tijdens de zwangerschap wordt deze behandeling afgeraden. Voor een schitterend resultaat is een serie van 5 tot 6 behandelingen aan te raden, deze kan het gehele jaar door veilig worden uitgevoerd. Voor een blijvend resultaat is een maandelijkse onderhoudsbehandeling aan te raden.

Darsonval

Darsonval maakt gebruik van hoge frequentie stormen. De biologische werking is gebaseerd op het rechtstreeks genereren van een minimale hoeveelheid warmte in de weefsels tijdens de interactie van elektromagnetische energie op het lichaam. Tijdens de behandeling produceert het apparaat ozon door middel van elektrostatische ontlading. De werking van de Darsonval-stromingen is voornamelijk gebaseerd op de invloed op bloedvaten en zenuwuiteinden van de huid.Gegenereerde ozon heeft een sterk desinfecterend en reinigend effect. De werking van elektrische ladingen veroorzaakt verwijding van de bloedvaten van de huid, betere voeding en metabolisme in het huidweefsel. Hierdoor wordt de zuurstofvoorziening en voeding van de huid verbeterd. De darsonvalization-behandeling werkt tegen acne, vroegtijdige huidveroudering en haaruitval.

Volg mij op...