Onze voeten. Niet het charmantste deel van ons lichaam, maar toch moeten we ze goed verzorgen. Zeker voor de zomer, als de slippers weer aangaan, willen we dat ze er netjes uitzien. Ik kan je erbij helpen.

Klassiek

Een traditionele behandeling die bestaat uit het verzorgen van de nagels en de huid van de voet. Verzorgde voeten en gezonde en glanzende nagels zijn het resultaat na deze behandeling. De klassieke pedicure bestaat uit: knippen/vijlen van de nagels, nagelriemen terugduwen en olie aanbrengen, eelt verwijderen en hydraterende voetencrème aanbrengen. 
Tegen meerprijs kan eventueel een nagellak naar keuze worden aangebracht.

Little Princess

Charmante pedicure voor meisjes t/m 16 jaar. Deze behandeling bestaat uit: nagels knippen en in vorm vijlen, nagels lakken met een kleur naar keuze en verwend worden met een heerlijk ruikende hydraterende lotion.

“A girl should have two things:
beautiful nails & fabulous toes!

De Luxe

De luxe pedicure is een uitgebreide behandeling voor voeten en nagels. De behandeling bestaat uit: een pedicure bad met zout, het knippen/vijlen van de nagels, de verzorging van de nagelriem, eelt verwijderen, een scrub met een voetmassage, een voedende voetcrème en tot slot een nagellak naar keuze.

Nagelbeugels

Nagelbeugels worden gebruikt bij ingegroeide nagels of wanneer nagels dreigen in te groeien. Ook worden nagelbeugels toegepast bij tunnelvormige nagels. De beugel corrigeert de stand van de nagel en voorkomt en verhelpt ingroei. Het principe van de nagelbeugel is hetzelfde als een beugel voor de tanden. Een draadje van chirurgisch staal wordt op uw nagel geplaatst en op spanning gezet. Door deze spanning zal de nagel weer de juiste vorm aannemen en de pijn verminderen.

Volg mij op...