Thermogenique Body Shape Extreme is één van de nieuwste wetenschappelijk en technologisch bewezen behandelmethodes voor hardnekkige cellulitis. De behandelmethode wordt toegepast door middel van een apparaat, welke gebruik maakt van een speciaal ontwikkelde technologie en producten. Deze producten zijn vetverbranders, die de afbraak van vetcellen vergemakkelijken en omzetten in energie. 

Het thermogene effect stimuleert op zijn beurt het lichaam om de vetverbranding te verhogen en om te zetten in thermische energie, vandaar de naam: Thermogenique Body Shape Extreme.

De RF-vacuümmassagekop en thermogene cavitatie-liposuctiekop van het apparaat, zijn gebaseerd op de resonantie van drukgolven. Ze bieden een veilige en niet-chirurgische optie voor het vormgeven en modelleren van het figuur.


De voordelen van Thermogenique Body Shape Extreme op een rij:

Vetreductie
Het principe van cavitatie zorgt ervoor dat duizenden microscopische luchtbellen de vetcelmembranen omringen met een resonantiefrequentie, waardoor een intense druk ontstaat om de vetcellen onmiddellijk af te breken.

Stimulatie van stofwisseling en bloedsomloop
De massage met een kop die een vacuümeffect creëert, verbetert de bloedcirculatie, zorgt voor natuurlijke lymfedrainage en stimuleert de weefselstofwisseling.

Modelleren van het lichaam
De frequentie van 6 polaire radiogolven heeft een zeer intens effect op de collageenvezels, vormt de contouren van het lichaam en verbeterd de stevigheid van de huid.

Verjongend effect van de huid
Het thermogene effect in de THERMAGE RF BODY-technologie bestaat uit het produceren van korte, intense pulsen die door de huid oscilleren om op te warmen. De energie dringt de huid binnen en stimuleert de samentrekking van collageen en de aanmaak van nieuw collageen om de huid strakker te maken. Bovendien versnelt het rode licht dat in het centrale deel van de kop wordt uitgestraald, afhankelijk van de instelbare intensiteit, de regeneratieprocessen van de huid en verbetert het de stevigheid ervan, waardoor een verjongend effect wordt gestimuleerd.

 

Volg mij op...